Tuesday, June 1, 2010

hee heee.....! hye sume....!

ASSALAMUALAIKUM.....

hehe.. bia aku mulekan blog aku ni ngan salam dlu, kre cam perasmian ar.. pas2 nak bgtau skali yg aku ni Islam.. haha!

aku ni mmg ske ikut org, best tngok kengkawan aku wat blog, aku pun nak wat.. haha. cam best an?? 1st skali aku nak ucapkan trimas yg teramat2 bnyk wat kwn baik aku faz n masyi yg sudi aja aku wat bnde nih.. hehe, syg korg forever ever after... haha...

aku ske bce blog masyi, sbb tu aku nak tiru dye wat blog nih.. hehe..mule2 dlu tengok dye wat, aku cm x minat ag ar nak ikut sbb time tu pin2 hti aku xterbukak ag... aku xske menaip pun.. tp disebabkan aku kebosanan thp dewa ni, so, terbukak ar hti aku...

bumbumcraps?? comel x nme tu?? nme ni faz yg ks... mknenye aku xtau, biaq pi la.. asal cumel...klo aku yg reka mmg nme agak kekampungan ar.. sebb aku ni kolot ckit.. ckit je ar... haha... bnyk kot nme yg dye ks.. mule2 aku nak plih nme ni- "jussipussi" , tp pussy tu an....... tut...
heheheeh... xpe2.. nme ni pun dah sgt comel.

kesimpulannye... aku amat2 berterima ksih kt korg ye faz n masyi...... aja2 ar aku cmne nk membest an blog aku nih time2 korg free..

luv u both......! mmmmmmmuuuuaaahhh.....!!!

2 comments:

  1. ahaha..welkem2..kalo nak aku tolong pape,ckp je ler..kalo aku leh tolong,aku tolong..

    ReplyDelete
  2. hehe.. ko mmg kwn terbaik ah!tenkiu2.. aku tnga nk mengedit profile aku nih... bnyk sgt soklannye..

    ReplyDelete